sâmbătă, 25 septembrie 2010

Guns n'Roses

16:53
Dupa 26 de ore de nesomn si dupa 2 rataciri la intoarcere (una de o ora in Belgrad si una de jumate de ora prin Pancevo) am ajuns cu bine de la concertul Guns n'Roses de la Belgrade.
Foarte reusit ca organizare, mai ales din partea sarbilor. Sala a fost superba, mare, moderna. Concertul incepea in mod normal la ora 9, ora locala. Cam atunci a inceput... prima trupa de intro. A cantat cam vreo 30 de minute, apoi o pauza si apoi a doua trupa de deschidere care si eu au cantat vreo 40 de minute si apoi o ora si 10 minute am stat sa intre Axl si noua trupa.
Concertul a fost superb. Recuzita de zile mari, efecte pirotehnice superbe (mai ales la Live and Let Die), solo-uri de pian si de chitara fantastice (cel de la clape a cantat la pian o pisa clasica, un chitarist a cantat "Pink Panther", Axl a cantat "The Wall" dupa Pink Floyd). Minusuri pot enumera doar sonorizarea care a fost cam proasta. Adica inaltele parca nu erau bine setate si vocea lui Axl care oricum e subtire devenea neinteligibila uneori, dar basii erau clari, puternici si patrunzatori, tremurau la propriu pantalonii pe mine. Nu mi-a mai placut unul din cei 4 chitaristi care se straduia cu indarjire sa il imite pe Slash. Era de-a dreptul penibil... si nu prin felul in care interpreta la chitare ci prin incercarea de imitare a gesturilor si a imbracamintii (purta un fel de joben, fuma in timp ce canta). Nu era nevoie sa faca asta, era destul de talentat incat sa fie el insasi. Per total nu imi pare rau ca am fost. Finalul a fost apoteotic cand s-au dezlantuit toate efectele posibile de lumina, fum, pirothenice si de sunet pe "Paradise City".
Am sa incerc sa mai merg si la alte concerte la Belgrad, mai ales ca e atat de aproape si de rentabil.




miercuri, 22 septembrie 2010

Bye bye Egipt!

09:54
Am ajuns aseară târziu acasă. Drum lung şi obositor. Mai mult prin aeroporturi şi pe drumul de la Budapesta până acasă.
Azi e zi de refacere şi mâine la Belgrad pentru concert Guns n' Roses.

luni, 6 septembrie 2010

Verighetă

23:14
De acum am şi verigheta la mână. A fost greu până la nuntă, dar a fost super în timpul ei. Nici nu mi-am dat seama cum a trecut totul. Doar 3 ore nedormite înainte, doar 4 ore dormite după. Adernalină la maxim, distracţie super, surprize foarte plăcute şi restul o să vedeţi în pozele de după. Mulţumim tuturor celor care au venit, celor care ne-au urat ... de toate (nu pot să enumăr aici toate urările) şi mai ales naşilor şi părinţilor care ne-au fost alături şi ne vor mai fi.
Acum sunt chiar înaintea plecării în luna de miere, am terminat bagajele de făcut şi abia aşteptăm să ne întâlnim cu faraonii.
Primele poze vor fi din concediu dintre piramide... până atunci... toate cele bune tuturor!

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts