marți, 29 martie 2011

Aterizare noaptea si pe furtuna

11:09
Aterizare noaptea pe o furtuna crunta cu Boeing 737-300 pe Otopeni. A fost destul de dificil approach-ul din cauza turbulentelor intre 5000 si 2000 de picioare.
Din pacate s-a intamplat ceva cu FRAPS-ul si nu am putut inregistra sunetul :( Sper sa remediez problema pana la urmatoarele inregistrari.

luni, 28 martie 2011

marți, 22 martie 2011

B737 flight

12:07
Aseara am reusit sa zbor in final pe B737 cu Flight Simulator X. Am reusit sa configurez si FMC-ul corect si dupa cateva incercari am reusit un zbor dus intors LROP (Bucuresti) - LGAV (Atena) pe noapte full cockpit. Putin cam greu cu decolarea la plecarea de la Atena pentru ca nu am luat in calcul prea bine CR (climb-rate-ul) si am fost prea aproape de un deal din apropiere, apoi aproape de un stall la aterizarea de la Otopeni (pentru ca nu am ales bine viteza) dar am redresat la timp si am evitat o mica catastrofa virtuala.Poate am avut si o "scuza" din cauza unui crosswind mic. E putin diferit fata de Airbus A318 pe care am zburat pana acum. Zilele astea incerc un zbor LROP (Bucuresti) - LRTR (Timisoara) si sper sa imi perfectionez procedurile.
Si cateva poze cu avioanele reale pe care le-am simulat:
 Aici e varianta B737-800 NG care a fost special vopsit cu ocazia aderarii Tarom la Skyteam. In curand am sa incerc sa zbor si pe el ;)

vineri, 18 martie 2011

Google Search

10:39
De câte ori nu aţi căutat pe Google şi nu aţi ştiut cum trebuie să căutaţi pentru a primi rezultatele cât mai apropiate de ceea ce doreaţi să aflaţi? Ei bine Google te învaţă cum să cauţi... mai nou şi în română.
În plus poţi căuta şi anumite lucruri foarte folositoare direct din modulul Google fără a găsi pagini care să nu ofere cea mai exactă referinţă.
Încercaţi aici noile funcţii de căutare de la Google.

marți, 1 martie 2011

Mărţişor

20:42
Un nou cadou de la Google pentru toate româncele:

De ce mai avem nevoie de Halloween sau Valentine's Day când avem mega-sărbătoarea românească? Mă întreb în cât timp va deveni internaţională?
P.S. Frumoasă surpriză de la Google după mega-gafa de astă noapte cân peste 300.000 utilizatori şi-au pierdut conturile inclusiv corespondenţa de pe Gmail, calendarele sau documentele. Şi-au luat o mare palmă mai ales ca se apropie foarte repede de lansarea Chrome OS care va fi integral ''on-cloud''. Oare cum vor reacţiona atunci clienţii când vor pierde tot ce aveau pe laptop?! Chiar râdeam acum câteva zile de super reclama de la Chrome OS când tu trebuia să alegi metode de a distruge un latop si imediat după ce aruncai cu rachete în el sau trecea un buldozer peste el veneau două mânuţe şi aduceau un laptop nou care la pornire era identic cu ce ai distrus. Oare aşa va fi?!

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts