vineri, 23 aprilie 2010

Google Buzz!


Prima data a fost Facebook, apoi Twitter, acum si Google a intrat pe nisa aceasta cu Google buzz.

OK! Nu am sa intru in detalii ce stie si ce poate Google buzz, care e mai bun sau care nu, ci doar am sa arat cum se poate insera intr-un blog de pe blogspot diferite link-uri de urmarire a posturilor. Am sa scriu cum apare in limba romana pe site si in paranteza varianta in engleza. Depinde de fiecare cum si-a personalizat blog-ul.

Pasul #1:

Logati-va pe Blogger, mergeti la Tablu de bord (Layout) -> Editati HTML (Edit HTML) apoi bifati "Extindeţi şabloanele control" (Expand Widget Templates)
Acum cautati in form urmatorul text:

<div class='post-header-line-1'/>
 Pasul #2:

Intrati pe adresa de administrare a Google buzz si alegeti: Urmăriţi pe Buzz. Apoi introduceti adresa de web a profilului dvs. de la Google. In cazul in care nu il aveti inca puteti sa va creati unul pe link-ul de sub formular. Alegeti limba si apoi copiati codul din fereastra de mai jos.

Pasul #3:

Din nou in pagina de administrare a tabloului blogului dupa codul gasit mai sus in functie de preferinta introduceti codul dat de pe pagina de la Google buzz.

Pasul #4:

Salvati template-ul!

In cazul in care doriti ca sa puneti ca si widget, e mai usor. Pur si simplu la Setari -> Aspect , adaugati un gadget de tip HTML/Java Script.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts