marți, 1 iulie 2014

Lucruri noi de la Youtube

YouTube are mai nou o grămadă de noi facilități pentru cei care încarcă videoclipuri pe site cât și pentru cei care le vizualizează.

YouTube Creator Studio combină mai multe informații utile despre clipurile voastre: analize, management de clipuri și comentarii și o porțiune unde puteți vedea ce e nou. Este valabil la https://www.youtube.com/dashboard pentru desktop. Deasemenea este disponibilă și o aplicație pentru Android și în curând va fi una și pentru iOS.


În secțiunea Audio Library puteți găsi de acum mii de noi efecte de sunet gratis pe care le puteți include in clipurile voastre: de la lătrat de câine până la clopotul de la gâtul unei vaci, de la urletul unui zombie până la sunetul făcut de tastatură, de la respirația unui extraterestru până la plânsetul unui copil.


YouTube va oferi în curând suport pentru clipuri cu 48fps și 60fps. În plus va fi implementată funcția în care utilizatorii vor putea contribui cu subtitrări la videoclipurile care au deja subtitrare. Astfel vor putea crește numărul clipurilor cu traducere.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts