sâmbătă, 3 decembrie 2011

Post Scriptum vizita A1

Multumesc si pe aceasta cale reprezentantilor constructorilor autostrazii Arad-Timisoara pentru accesul neingradit si deplina lor cooperare la vizita pe santier. De asemenea multumesc reprezentantilor MT, CNADR si DRDP Timis pentru facilitarea obtinerii autorizatiei.
Sper ca urmatoarea vizita sa fie facuta cu o zi sau doua inainte de data deschiderii traficului, 15 decembrie 2011. Data deschiderii traficului nu inseamna insa si finalizarea lucrarii si predarea ei catre MT. Asta se va face aproximativ prin martie 2012 daca totul merge conform planului.
Ce pot sa mentionez despre traseu? Pai in primul rand este superb, chiar daca pe harta apare doar o singura linie dreapta, terenul este destul de valurit si pitoresc. Va fi superb spre sfarsitul verii anului viitor cand va fi plin de flori, rapita si iarba verde... De asemenea pot sa mentionez dezinteresul altor companii fata de clienti. Sunt cateva puncte negre dealungul autostrazii unde nu exista DELOC semnal GSM!!! Nu inteleg de ce nicio companie de telefonie mobila nu si-a montat deja relee in zona, doar autostrada asta nu a aparut peste noapte... Alta problema este ca niste fire de inalta tensiune, aproape de pasajul peste CF Arad-Timisoara, sunt extrem de aproape de autostrada. Compania de distributie nu a avut bunul simt sa monteze un stalp si sa relocheze firele chiar daca constructorul autostrazii a facut fundatia noului stalp pe cheltuia lor de mai bine de un an. Parca vad ca va fi intrerupta circulatia ulterior ca se gandesc cei de la compania de transport a energiei ca are chef sa reloce stalpul! Tipic...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts