duminică, 29 iunie 2014

Metallica si vânătoarea

Anul acesta festivalul de la Glastonbury a fost mai controversat decât niciodată.

În primul rând într-un interviu membrii trupei Mogwai, care trebuiau sa cânte în același timp cu Metallica dar pe o altă scenă, au declarat că Lars Ulrich este "un baterist neînchipuit de slab". Iar răspunsul nu s-a lăsat așteptat, Lars declarând mai simplu decât era de așteptat "Huh? What? Who are you?".

Dar controversa cea mare îl are în prim plan pe James Hetfiled. Din data de 8 iunie History Channel va prezenta un reality show în care niște concurenți vor merge la vânătoare de urși din zona Kodiak din Alaska. Această rasă de urși e considerată printre cele mai mari rase de prădători din lume. Naratorul acestei serii va fi însuși James care nu și-a ascuns niciodată plăceara de a vâna. În momentul în care au auzit activiștii britanici pentru drepturile animalelor au creat o pagina de Facebook prin care faceau petiții pentru a interzice trupa în a concerta la festivalul de la Glastonbury.


Răspunsul nu s-a lăsat așteptat. Pentru cine nu știe, Metallica folosește de zeci de ani ca intro pentru concertele lor o secvență din filmul "The Good, the Bad and the Ugly" și o secvență muzicală compusă de către Ennio Morricone și secvențe video din scena "ultimul duel". De data aceasta însă pe ecranele de la festival a apărut o versiune specială de intro, dedicată activiștilor anti-vânătoare. Mesajul a fost foarte clar...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts