luni, 11 mai 2015

Plane spotting pe aeroportul din Budapesta

Pe aeroportul din Budapesta, Liszt Ferenc sau Franz Liszt cum îl știm noi, pe acoperișul terminalului 2A există o terasă de unde se pot observa avioanele care sosesc sau pleacă de la porțile de îmbarcare. Prețul de acces este de 500 de forinți de persoană. Terasa are băncuțe acoperite, un chioșc mic în cazul în care aveți destul timp și vă e greu sa plecați de lângă avioane și acces WI-FI gratis timp de două ore. Din păcate nu are acces la toaletă, așa că aveți grijă cu nevoile personale.










Dacă aveți un aparat foto mai profesionist nu uitați sa folosiți lentile anti reflexie (anti glare). Asta v-o spun din experiența personală, pentru că deși locația a fost superbă, avioanele au fost "la înălțime" aparatul nu s-a ridicat la așteptări iar multe din pozele pe care le-am făcut au ieșit ori arse, ori cu reflexii. Dar cu siguranță vor mai fi și alte ocazii pe care nu le voi rata.

La final un mic filmuleț cu un Airbus A320 de la Aegean cum pleacă de la poartă și un Airbus A319 de la Brussels care sosește.


Vor urma și mule. multe poze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts