miercuri, 1 aprilie 2009

Noutăţi de la Google

De prin august anul trecut Google a lansat un serviciu foarte interesant de căutare, Google Suggest. Astfel scăpăm de navigări tâmpite printre căutări, ne sugerează ce ar fi cel mai aproape de ceea ce scriem şi ne autocompletează. Astfel scăpăm şi de erori de scriere şi de alte probleme. Ma gândesc că aproape toţi aţi experimentat această facilitate. Totuşi vă întrebaţi ce e nou? Nou e faptul că Suggest a devenit personalizat local. Adică, dacă eşti din Anglia şi începi să scri ''liver'' atunci îţi afişează ceva de genul:












Iar dacă sunteţi din Australia şi scrieţi ''kan'' apare ceva de genul:












Şi acum ştiri şi de la Chrome. Se lucrează la o nouă versiune beta a browser-ului de la Google. Din primele teste se observă că noua versiune va fi aproape de două ori mai rapidă, de parcă nu ar fi fost deja.

Cred că mai toţi aţi văzut în ultimul timp un film în format 3D şi mai nou a dat nebunia în toţi în a vedea filme sau imagini în 3D. Aşa că cei de la Google vă ajută şi a făcut posibil să navigaţi în 3D. Trebuie doar să instalaţi Google Chrome în 3D şi să aveţi o pereche de ochelari, dacă nu aveţi atunci tot cei de la Google vă pot ajuta să vi faceţi singuri luând un tipar de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts