luni, 10 mai 2010

Sidebar stanga in Google

Poate ati observat noua interfaţă de căutare Google, care oferă o nouă bara de navigare in partea stângă şi o modificare logo-ul Google, care arata destul de cool. Panoul lateral nou evidenţiază instrumente de căutare şi criterii de interogare mai relevante, ceea ce face mai uşor găsirea exact a ceea ce căutaţi.
Cu toate acestea, cei mai mulţi utilizatori pot găsi nouă bară laterală integrată in stânga ca fiind inutila si destul de enervanta. Există o modalitate uşoară de a ascunde panoul de navigare din partea stângă.

Pentru a ascunde bara in Chrome, instalati extensia ‘Hide Google Options’. Va sterge bara latereala si va fi mereu setata ca optiune pentru orice utlizator. De asemenea se poate apasa un buton care o poate face sa reapara in cazul considerati ca acea bara e utila. (Suporta orice domeniu google)

Pentru a ascunde bara in Firefox, instalati acest add-on: Hide Google Options. Puteti cu usurinta sa porniti sau sa opriti acea bara din stanga cu un singur click. Pentru moment functioneaza doar pentru domeniul google.com
Utilizatorii de Firefox mai pot insta si un Google Fix userscript (folosind Greasemonkey add-on) care scoate si bara din stanga si cea de jos din orice regiune Google, pur si simplu va reveni la vechea versiune de Google.

Utilizatorii de Internet Explorer & Opera pot folosi doar o adresa pentru a reveni la vechiul Google:  http://www.google.com/webhp?hl=all

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts