vineri, 15 aprilie 2011

Despre fotbalul romanesc

Pana acum nu am scris nimic despre fotbal, cu atat mai mult despre fotbalul "nostru". Evident, nu ne apartine noua ci altora. Dar nici acum nu am sa scriu mai mult ci am sa dau un citat de pe blogul lui Adrian Georgescu:

Ştiri dintr-un fotbal mic

- varianta neprescurtată ;) -
* Lista accidentărilor din tabăra Stelei se extinde în afara lotului. Din cauza poziţiei în care a stat în ultimele luni, Mihai Stoica este suspect de platfus la genunchi.
* “Cred că a fost doar o cădere de lucşi”, a declarat supervizorul partidei Rapid – Craiova, Vali Alexandru, după ce nocturna s-a stins pentru câteva secunde. Formularea, care ar putea da naştere unei teorii revoluţionare despre lumină, se explică astfel: când au căzut lucşii, George Copos s-a repezit să-i strângă.
* Etapa aceasta se joacă marţi, miercuri şi joi pentru ca fotbaliştii noştri să nu se dezobişnuiască total de programul cupelor europene. LPF studiază chiar ideea organizării unor excursii cu autocarul la partidele echipelor din ţările vecine.
* UEFA a cerut FRF să se asigure că la meciurile oficiale susţinute de naţionala României nu vor mai intra pe teren spectatori costumaţi în fotbalişti.
* Pentru a se umple tribunele, meciurile de acasă ale tricolorilor vor fi programate în curând în deschiderea concertelor rock. Dacă nici aşa nu se rezolvă problema, jucătorii ar trebui să închirieze noul Stadion Naţional, ca pe terenurile de iarbă sintetică.
* Adrian Mititelu … . Orice aş scrie după asta, aş strica poanta.
* “Azi, cu Gazeta, ai Biblia ilustrată pentru copii, volumul 3″. Dedesubt, detalii foto despre păcatul originar: “Alice Iotta, super senzuală de ziua ei într-o aniversare nud”. Cum să nu fie Kemy curios?
* “Pentru a atrage din nou spectatorii, dinamoviştii vor împărţi bilete în şcoli şi în licee”, scrie Gazeta. Cu Unirea, Dinamo a jucat într-o formulă schimbată şi tot în faţa unui stadion gol pentru că jumătate dintre componenţii lotului s-au pierdut încercând să identifice obiectivele.
*  Interesul în jurul licitaţiei pentru drepturile de televizare din Liga 1 este atât de mare, încât YouTube ar putea câştiga restul opţiunilor fără să participe. LPF va pune însă condiţii dure: partidele să fie filmate cu câte două telefoane mobile, iar mâinile cameramanilor să nu tremure.
* În ultima instanţă, se vor vinde drepturile de transmisie pentru telefonia fixă, abonatul urmând să-i aleagă din taste pe cei pe care doreşte să-i audă înjurându-se. “Pentru Adrian Porumboiu, apăsaţi tasta 1. Pentru Marian Iancu, tasta 2. Pentru Gigi Becali, tasta cu steluţa. … Pentru Silviu Samuilă, închideţi telefonul”.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts