vineri, 1 aprilie 2011

LOL (Laughing Out Loud)

Acum cateva seri am vazut pe Cinemax un film francez, foarte dragut. Era vorba despre un grup de adolescenti francezi care se confrunta cu problemele tuturor adolescentilor. Stiu, au fost mii de filme de genul acesta, dar 99% din ele erau create de americani si stim cu toti ce inseamna cinema-ul american, propaganda. Adica filmul este cu scop educativ, cu happy-end, cu lucruri pe care tinerii trebuie sa le invete, cu "asa nu!" si "asa da!". OK, si filmul asta e cu happy-end, dar parca il intelegem mai bine, noi, europenii, sunt probleme pe care le intalnim si noi, in Romania. Pe scurt, un film care merita vazut.
LOL – aşa o strigă prietenii pe Lola. Totuşi, când se întoarce din vacanţă, Lola nu e prea veselă. Arthur, prietenul ei, o provoacă spunându-i că tocmai a înşelat-o pe timpul verii. Iar gaşca de prieteni au tendinţa de a complica totul. La fel ca şi mama ei, Anne, cu care dialogul a devenit imposibil. Că părinţii ei au divorţat e un lucru. Dar că Anne îşi tratează adolescenta ca şi cum ar fi un copil, minţind-o în legătură cu lucruri esenţiale, de exemplu că se întâlneşte în secret cu fostul soţ ori că se lasă agăţată de un poliţist... asta e cu totul altceva! În acelaşi timp, Anne se întreabă ce s-a putut întâmpla cu fetiţa ei, odinioară atât de ascultătoare... Sursa

P.S. Sa nu va impinga Necuratu' sa cautati filmul pe ceva torrente sau alt share si sa dati de LOL din 2011. Ghiciti cine interpreteaza rolul Lolei? Miley Cyrus!!! Da, da, Hannah Montana! :)) Dar cine e mama Lolei? Demi Moore!!! :))
Singura mea curiozitate in versiunea americana: oare cum o fi scena de la inceput in care Lola face baie impreuna cu mama ei si sora ei mai mica?! :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts