vineri, 19 decembrie 2014

Microsoft Flight Simulator revine în actualitate printr-o lansare pe Steam

Pe 16 decembrie s-a lansat pe Steam versiunea veche de aproape o decadă a Flight Simulator X. Prețul de lansare a fost ca o promoție de 4,99 Euro față de prețul oficial de 24,99 Euro.

Totuși ce are nou această versiune? Păi mai nimic vizibil față de ultima versiune lansată de către Microsoft și abandonată în urmă cu câțiva ani. Cele mai importante lucruri sunt legate de comunitatea online și de modificarea codului sursă astfel încât să poată fi lansat pe sisteme de operare mult mai noi ca de exemplu Windows 8.1 și pe 64 de biți, versiunea box fiind programată sa funcționeze pe Windows XP 32 de biți. În plus noii dezvoltatori au promis ca simulatorul e compatibil cu Direct X 10 și 11.


Mai jos aveți și un mic review făcut de către playtech.ro

Orice pasionat de simulatoare care se respectă a petrecut la un moment dat câteva ore din viaţă încercând să decoleze sau să aterizeze un avion în Microsoft Flight Simulator. Chiar şi dacă au fost lansate kituri speciale cu joystick-uri, manete şi alte controllere dedicate pentru această serie, farmecul autentic şi volumul de stres maxim nu-l dobândeaţi decât atunci când foloseaţi o banală tastatură.

Din motive greu de înţeles, în 2009 a fost lansat ultimul joc ascuns în spatele brandului Microsoft Flight Simulator. Pe aceeaşi idee de gameplay, în 2011, de către acelaşi gigant din Redmond, a fost anunţat Flight. Din păcate, nu a durat mult până când Microsoft şi-a pierdut încrederea şi în respectivul titlu, renunţând să mai ofere suport pentru el.

Seria Flight Simulator se întoarce în actualitate, după o pauză de câţiva ani, pe 18 decembrie printr-o lansare pe Steam a celei mai noi iteraţii. De această creaţie nu vor mai fi responsabili în schimb cei de la Microsoft, ci un dezvoltator mai puţin cunoscut cu numele de Dovetail Games. Aceştia din urmă au licenţiat titlul de la compania lui Satya Nadella. În teorie, pentru că va fi realizat de aceeaşi echipă care a lucrat la populara serie Train Simulator, rezultatul ar trebui să fie surprinzător de plăcut. În practică, doar fanii seriei vor putea face o comparaţie avizată între vechile jocuri şi noul Microsoft Flight Simulator X Steam Edition. Ca un mic detaliu de fond, acesta va fi primul titlu ieşit din licenţierea proprietăţii intelectuale din spate.

Noul Microsoft Flight Simulator X Steam Edition a fost creat din start pentru Windows 8.1. Aceasta vă va permite să pilotaţi peste 20 de avioane diferite pe o bază imensă de 24.000 de aeroporturi pe parcursul a 80 de misiuni. Deşi nu avem încă informaţii despre viziunea dezvoltatorului pentru partea de multiplayer, cu siguranţă va exista şi un mod de gaming ce vă va permite să vă jucaţi cu prietenii. Ca un bonus, din start, fiecare achiziţie va include atât jocul original cât şi un expansion pack cu numele de Acceleration. La această oră, preţul de vânzare rămâne necunoscut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts