sâmbătă, 11 octombrie 2014

KLM la 95 de ani


Since 1919. Astfel poate fi definita, in doua cuvinte, activitatea KLM, cea mai veche companie aeriana care inca opereaza sub denumirea originala. Pentru a marca a 95-a aniversare, operatorul national olandez a pregatit pentru 7 octombrie o serie de evenimente interesante.

Logo special “KLM 95 de ani”. Camiel Eurlings, presedintele si CEO-ul KLM, va introduce logo-ul aniversar 95 de ani pe un MD-11 (inmatriculat PH-KCE). Incepand din 7 octombrie, timp de un an, fiecare tip de avion din flota lung-curier KLM (Boeing 777-300/200, 747-400, 747 Combi si Airbus 330-200/300) va afisa acest logo pe fuzelaj. Asa cum va spuneam pe Aeronews.ro, KLM mai are in serviciul comercial doar trei MD-11, ultimul zbor – unul special, pentru fanii acestui avion – urmand sa aiba loc pe 11 noiembrie.

Prima caramida a noului lounge KLM din Schiphol. Tot astazi, un oaspete special li se va alatura lui Camiel Eurlings si Jos Nijhuis, CEO-ul Schiphol Group, pe aeroportul din Amsterdam in punerea primei caramizi a noului KLM World Business Class Lounge pentru pasagerii pe zboruri intercontinentale. Lounge-ul, care va fi inaugurat in 2016, va oferi zone tematice separate (confort, odihna, relaxare si divertisment) pentru ca pasagerii sa se simta ca acasa. Evident, design-ul olandez va juca un rol important in aspectul viitorului lounge. Noul design a fost dezvoltat in colaborare cu firma olandeza de arhitectura Concrete, firma care a gandit si hotelul W din Londra, hotelurile Citizen M si Supper Clubs.

O noua casuta Delftware in miniatura va fi introdusa astazi, 7 octombrie, in cadrul unui eveniment spectaculos ce va avea loc in Amsterdam. Cu ocazia fiecarei aniversari, KLM obisnuieste sa prezinte o noua casuta olandeza in miniatura, din ceramica. Aceste casute sunt oferite drept cadou pasagerilor World Business Class pe rutele lung-curier.

Pe 4 octombrie, intr-unul dintre hangarele aeroportului Amsterdam Schiphol, KLM a organizat un fascinant spectacol de lumina si culoare, in centrul atentiei fiind un MD-11.

Sursa: aeronews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts