luni, 26 ianuarie 2015

Word Lens în Mobile Google Translate

Noul upgrade al aplicației Google Translate pentru mobil valabilă atât pentru Android cât și pentru iOS conține îmbunătățiri la modul de conversație cât și introducerea modulului Word Lens.


Word Lens a fost cumpărat anul trecut de către Google și abia acum a fost implementat de către Google în primul lor produs. Ce poate face acest nou modul? Păi face mai ușoară folosirea aplicației Google Translate. Pur și simplu fotografiați un text scris în engleză, franceză, germană, italiană, portugheză, rusă sau spaniolă și textul scanat din fotografie va fi tradus în limba dorită de dumneavoastră.

Conversation Mode a devenit și el mai inteligent. Aplicația acum recunoaște limbile automat, deci nu mai trebuie apăsat butonul microfon. Pur și simplu prima dată alegeți în ce două lșimbi doriți să intrețineți conversația, apăsați butonul microfon prima dată, spuneți prima frază în o limbă din cele două selectate, apoi apăsați butonul microfon din nou. Aplicația detectează automat în ce limbă s-a discutat prima dată și apoi conversația poate decurge normal fără a mai fi nevoit să apăsați butonul microfon și în plus va schimba singur dintr-o limbă în alta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts