vineri, 9 ianuarie 2009

Vreau să sune telefonul

Nebunia a ajuns la cote maxime la televizor. Chiar nu credeam că acele concursuri iritante, enervante, stresante, uneori chiar haioase vor degenera în aşa ceva. Se vede că nu mai ştiu ce să facă ca românul să ia ţeapă. Ca orice lucru nou, când încerci să tragi o ţeapă lumea vine ca la urs la tine, problema e că până la urmă cei erau creduli la început (ca să fiu elegant) spun şi la alţii şi aria de credulism si infatilism scade. Problema e acum în rândul cel care încearcă să dea ţeapa. Văd cum scad profiturile. Ei sunt convinşi în continuare că ideea lor e cea mai bună aşa că modul în care se pune în practică e deficitară. Aşa că se ajunge aici...
Aceasta este emisiunea ce a provocat nemulţumirea CNA, care a amendat joi postul de televiziune Naţional TV cu 5.000 de lei pentru încălcarea legislaţiei audiovizuale prin transmiterea unor asemenea emisiuni.
Potrivit Consiliului Naţional al Audiovizualului, moderatoarea concursului interactiv a avut o atitudine violentă când invita telespectatorii să participe la competiţie, fapt care putea să afecteze dezvoltarea psihică a minorilor. Decizia de amendare a postului Naţional TV a fost luată cu opt voturi pentru şi două împotrivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts