vineri, 23 ianuarie 2009

Yes Man

One word can change everything
Am văzut şi filmul ăsta cu Jim Carrey. E un film plăcut şi cu un umor debordant, făcut pentru a fi văzut la cinema în grupuri căt mai mari, ca să se râdă chiar dacă faza în sine nu e prea haioasă. Jim Carrey joacă magistral şi în acest film, aşa cum o face mai nou, de când a renunţat doar la strâmbăceli gen Ace Ventura, Cable Guy ori The Mask. Oricum, nici nu i-ar mai sta bine feţele strâmbate la faţa lui actuală peste care a trecut ceva vreme, ridurile fiind destul de evidente.
Filmul ar vrea să ne facă sa credem în optimism şi să ne facă să fim optimişti până la bătrâneţe, cu toate că viaţa nu e aşa de roz precum ne-o prezintă Carl Allen (personajul interpretat de Jim Carrey). De fapt nici el nu crede că viaţa poate fi altfel decât un gri spălăcit, fără culoare şi nuanţă. Totul se schimbă dintr-o ''prostie'' când începe să vadă lumea prin alt ochi şi să vadă că orice lucru rău care ţi se întâmplă e primul pas spre un lucru bun. Chestia e că trece dintr-o extremă în alta şi ajunge ca totul să depindă de două litere ''DA''. E un fel de poveste nostimă cu morală pentru adulţi. Să nu trecem niciodată dintr-o extremă în alta şi să nu picăm atunci când ni se întâmplă ceva rău, să ne gândim că din orice lucru mărunt avem ce învăţa şi mai ales ne va ajuta într-un viitor.
Mai pot să menţionez şi jocul partenerei lui Carrey, Zooey Deschanel. O fată drăguţă şi plină de energie, care se ridică la ''viteza'' lui Carrey. Sper să o mai văd şi în alte filme, chiar dacă are o distribuţie destul de bogată în spate, dar a jucat în filme mai mult de artă sau cu buget redus. Printre cele mai cunoscute filme pe care le-am văzut ar fi: Almost Famous (Anita Miller), The New Guy (Nora), Elf (Jovie), The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (Trillian), Bridge to Terabithia (Ms. Edmonds)

2 comentarii:

  1. dar a aparut filmul asta? am vazut si eu cateva secvente .... pare super funny :)

    RăspundețiȘtergere
  2. si oricum nu ma pot imagina a fi in locul personajului ... sa spun ''da'' chiar la orice :P

    RăspundețiȘtergere

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts