marți, 1 iulie 2014

Turul Ciclist al Sibiului - 2014

Pentru fanii ciclismului nu uitați că în perioada 17 - 20 iulie 2014 va fi Turul Ciclist al Sibiului, competiție de categorie UCI Continental 2.1, eveniment transmis în direct ca și în anii precedenți de către DigiSport. Din promisiunile de anul trecut ar trebui ca în acest an să avem și prima dată o transmisie live din elicopter.



Mai multe detalii puteți urmări pe pagina http://ciclism.sibiu.ro/ cât și pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/TurulCiclistAlSibiului sau pe Twitter https://twitter.com/SibiuTourEN


O prezentare scurta a ediției din acest an facută de către ciclism.ro

Turul Ciclist al Sibiului 2014 este fără îndoială cel mai important eveniment ciclistic din 2014 în Romania, eveniment care va intra, la fel ca și celelalte ediții, în istoria destul de săracă a evenimentelor cicliste din țara noastră. 
Astăzi am primit un nou anunț de la organizatori și primul meu gând a fost nu la ciclism ci la un film care a făcut la rândul lui istorie, film lansat înainte ca mulți dintre noi să fim născuți și care se numeste WHERE EAGLES DARE – Acolo unde se avântă vulturii.
Unul dintre cele mai bune filme clasice de razboi, Acolo unde se avanta vulturii ii reuneste in rolurile principale pe doi dintre cei mai mari actori americani din toate timpurile – Richard Burton si Clint Eastwood spune Cinemagia.ro. Ciclism.ro spune că în 2014 Turul Ciclist al Sibiului va avea în rolurile principale nume care vor transforma etapele cu sosire în cățărare (Păltiniș sau Bâlea Lac) în blockbusteruri pe care le vom putea urmări live!
Pe lângă numele mari care au participat anul trecut, Davide Rebellin, Matija Kvasina sau Victor De La Parte, în 2014 vom avea ocazia să vedem live alte legende ale ciclismului, câștigători de etape în marile tururi.
Astăzi echipa Androni Giocattoli a anunțat că va participa la Turul Ciclist al Sibiului cu 5 dintre cei 7 rutieri care au luat parte la Giro 2014. Liderul echipei va fi nimeni altul decât Franco Pellizotti , alături de el echipa din Venezuela aducând la start și un alt nume mare, pe Emanuele Sella.
Cine va fi Richard Burton și cine va fi Clint Eastwood în Turul Ciclist al Sibiului vom afla doar în 20 Iulie, la finalul turului. Până atunci avem șansa să vedem live o cursă în care cu siguranță spectacolul va fi la el acasă!
În plus au confirmat că mai vin și Andrei Nechita, Zoltan Sipos, Emanuel Kiserlovski. Alții vor confirma în curând!

Echipele participante:

SP TABLE WARE - Grecia - CONTINENTALA
CCC POLSAT - Polonia PRO-CONTINENTALA
FROY BIANCHI - Norvegia - CONTINENTALA
ISD CONTINENTAL TEAM - Ucraina - CONTINENTALA
LKT TEAM BRANDENBURG - Germania CONTINENTALA
VERANDAS WILLEMS - Belgia CONTINENTALA
MG KVis WILIER TREVIGIANI NORDA - Italia CONTINENTALA
TEAM DIFFERDANGE LOSCH- Luxemburg CONTINENTALA
TUSNAD CYCLING TEAM - Romania CONTINENTALA
ROMANIA NATIONAL TEAM - Romania
CHRISTINA WATCHES-KUMA - Danemarca CONTINENTALA
ANDRONI GIOCATTOLI - Italia PRO-CONTINENTALA
KOLSS CYCLING TEAM- Ucraina - CONTINENTALA
AMPLATZ BMC - Austria - CONTINENTALA
ADRIA MOBIL - Slovenia - CONTINENTALA
PARKHOTEL VALKENBURG - Olanda - CONTINENTALA
SYNERGY BAKU CYCLING PROJECT - Azerbaijan - CONTINENTALA
RINGERIKS KRAFT - Norvegia - CONTINENTALA
SCHIMANO RACING TEAM - Japonia - CONTINENTALA
UTELSINORD - Ungaria - CONTINENTALA
ARGENTINA NATIONAL TEAM
MERIDIANA KAMEN TEAM - Croatia - CONTINENTALA

Pana atunci, nu uitati de Le Tour!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts