miercuri, 18 mai 2016

Ryanair anunță rută din Bristol spre București

Compania irlandeză low-cost Ryanair vor să extindă programul de zbor pentru iarna 2016 cu o 4 noi rute din Bristol. Pe lângă Cracovia, Milano și Veneția apare și Bucureștiul. Aceste noi rute speră să aducă companiei peste 1,7 noi pasageri.

Cursa spre București va fi operată o dată pe săptămână iar către celelalte trei destinații între două și trei ori pe săptămână. Orarul de iarnă a Ryanair din Bristol va avea 19 rute în total, cu 69 rute extra săptămânale.


Robin Kiely, șeful relații publice a Ryanair: "Suntem încântați să lansăm o nouă rută din Bristol spre București cu frecvență săptămânală, ca parte a planului nostru de extindere a orarului de zbor de iarnă 2016, care mai include încă trei destinații spre Cracovia, Milano Bergamo și Veneția Treviso și continuam planurile de a crește rutele, traficul și locurile de muncă în Bristol."

Pete Downes, directorul aeroportului Bristol: "Suntem bucuroși sa vedem continua expansiune a rețelei Ryanair de pe aeroportul din Bristol. Noile servicii spre București vor asigura prima legătura a regiunii către Romania, o piață pe care sper sa o creștem în anii ce urmează. Cu peste 50 de mii de oameni care deja călătoresc anual între regiunea noastră și București care trebuiau să consume timp și bani, considerăm că accesul direct adus de către Ryanair va face ca tot mai mulți pasageri să aleagă să zboare pe această rută de pe aeroportul lor favorit din sud-vestul Angliei"

Răzvan Constantinescu, consulul onorific al României în Bristol: "Lansarea unei rute directe între Bristol și București nu putea veni mai bine pentru mediul de afaceri, turistic și academic din zona de sud-vest a Angliei și România. Noua rută vine ca o confirmare a creșterii interconectivității dintre diferite activități economice și culturale a românilor și britanicilor. Călătorii britanici și români vor putea zbura acum direct înspre și dinspre România, atât în scop de afaceri cât și turistic, fără a mai face zboruri lungi și costisitoare."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

About Us

Recent

recentposts

Random

randomposts